Finger-food Catering Płońsk
Potrzebujesz cateringu w Płońsku? Możemy Ci pomóc.
Zapoznaj się z naszą ofertą i zostań naszym klientem.
Krótko o nas
Nasza firma istnieje na polskim rynku 8 lat. Długoterminowe plany, duch przedsiębiorczości oraz nastawienie na nowości na rynku, od tego czasu, wyróżniają naszą firmę na tle konkurencji. Nasze zadania (zajmujemy się Organizowaniem cateringu) wykonujemy z zaangażowaniem i dbałością o dotrzymane terminy. Dzięki temu, mimo iż posiadamy bardzo wysoko wykwalifikowaną kadrę poziom świadczonych przez nas usług, wciąż rośnie. Jesteśmy gotowi podjąć z Tobą współpracę, ponieważ stawiamy dobro klienta na pierwszym miejscu.
Stawiamy przed sobą wysokie i ambitne cele. Przede wszystkim jest to wzrost pozycji naszej firmy na rynku regionalnym i ogólnopolskim. Właśnie wtedy będziemy mogli być jak najbliżej potrzeb odbiorców naszych usług, jak również, będziemy mogli zaoferować im jeszcze lepszy poziom obsługi. W momencie osiągnięcia tych ambitnych celów, nadal chcemy dążyć do kolejnych większych rzeczy.
Aspektów, które przemawiają za finger food jest bardzo dużo. Tak, jak wskazaliśmy we wstępie do niniejszego artykułu – ich ugotowanie nie jest trudne, poza tym warto też mieć na uwadze to, że świetnie się one prezentują, pozwalają na zaplanowania bogatszego menu, a dodatkowo, po prostu, można zjeść je w szybki sposób, niemal w biegu. Nie jest więc zaskakującym to, że miniaturowe dania, określane mianem „finger food” (lub „finger foods”), zyskują coraz większe grono zwolenników. Opłacałoby się im przyjrzeć bliżej – zwłaszcza, że ich definicja wcale nie jest powszechnie znana.
Określenie „finger food” nawiązuje, ujmując rzecz w skrócie, do małych rozmiarów dania, które można spożywać za pomocą rąk. Tak skonstruowana definicja jest jednak problematyczna, gdyż jest utożsamiana także z posiłkami w stylu „fast food” i „street food” - zazwyczaj niezaliczanych do przekąsek, o których tu mowa. Na potrzeby niniejszego tekstu skorzystamy więc z definicji, używanej w Polsce, gdyż jest ona najbardziej właściwa - „finger food” to nic innego, jak dania „na jeden kęs” (lub też na dwa). Zamysł polega na tym, aby można było jeść je szybko i wygodnie, „przy okazji”, nie plamiąc przy tym ubrania i nie poświęcając tej czynności za dużo czasu. Ma być smacznie, prosto i bezproblemowo.
KIEDY WARTO WYBRAĆ FINGER FOOD? No właśnie, skoro mowa o kulturze jedzenia „finger food”, warto zastanowić się, kiedy takie właśnie patenty są dobrym rozwiązaniem. Błędem jest twierdzenie, że są to przekąski, spożywane w trakcie przemieszczania się z jednego punktu do drugiego – wtedy bowiem mowa o jedzeniu typu „street food” oraz „fast food”, o czym wspominaliśmy we wcześniejszym akapicie. Raczej są to smakołyki, które pojawić się mogą na konferencjach, spotkaniach biznesowych, rodzinnych przyjęciach, a nawet weselach, jako dodatek do głównych potraw. Zazwyczaj są one serwowane wtedy, gdy jedzeniu towarzyszy rozmowa, nawiązywanie kontaktów lub też omawianie spraw biznesowych. Dzięki temu goście będą nasyceni, a ich uwaga nie będzie skupiona jedynie na spożywaniu posiłku. I na koniec: co można właściwie zaliczyć do grupy „finger food”? Na pewno miniaturowe kanapki, chipsy z tortilli, sakiewki z ciasta francuskiego (z pysznym nadzieniem), tartinki, roladki z cukinii lub też krakersy z pastą warzywną. Co więcej, tego typu przystawki świetnie sprawdzą się na przykład podczas sylwestrowej imprezy!
Czekamy na kontakt!
Tel. 695920817 i 691254039 E-mail: biuro@catering66.pl
Pracujemy pon-niedz
w godzinach od 8tej do 18tej
Czym się wyróżniamy?
- Jedzenie najwyższej jakości
- Wysoka jakość obsługi
- Zróżnicowane oraz niepowtarzalne pod względem serwowanych posiłków menu
Główny obszar naszej działalności to województwo mazowieckie, Płońsk oraz okoliczne miasta i miejscowości. Podejmujemy się zleceń również dla klientów z większych odległości, dlatego jeśli tylko masz jakieś wątpliwości nie wahaj się zapytać.
W naszej ofercie znajdziesz:
- Finger food, eko food, vege food, rustykalna kuchnia, kuchnia europejska i wiele więcej
- Organizujemy cateringi na różnorakie wydarzenia takie jak wesela, konferencje prasowe i spotkania biznesowe
- Wykwalifikowani pracownicy pod kątem przyrządzania dań i ich serwisu
Celem nadrzędnym naszej firmy jest osiągnięcie przez Ciebie sukcesu.
Ostatnio zorganizowane przez nas cateringi:
Warszawa (Catering na kolacji), Piastów (Pełna obsługa cateringu), Siedlce (Catering smak pięciu kontynentów), Garwolin (Europejskie menu cateringowe), Płońsk (Kompleksowa obsługa cateringowa na wszelakich eventach), Warszawa Ursynów (Catering na weselu w stodole), Pruszków (Catering na weselu), Warszawa Ochota (Catering na przerwie kawowej), Sokołów Podlaski (Catering śniadaniowy), Mińsk Mazowiecki (Vege catering na kolacji biznesowej), Grodzisk Mazowiecki (Obsługa cateringu na konferencji biznesowej), Płońsk (Zero Waste catering na imprezie biznesowej), Ciechanów (Catering w plenerze), Płońsk (Catering na pokazie mody), Kobyłka (Przerwa kawowa na imprezie firmowej), Szydłowiec (Eko Catering na przerwie kawowej), Konstancin-Jeziorna (Live cooking na evencie), Radzymin (Obsługa cateringowa na konferencji), Płock (Catering konferencyjny), Radom (Catering na imprezie tematycznej)