Finger-food Catering Pruszków
Poszukujesz cateringu w Pruszkowie? Dobrze się składa.
Oferujemy Catering najwyższej jakości idealny na każdą okazje.
O naszej firmie
Historia naszej firmy sięga 2012 roku. Od samego początku naszego istnienia stawiamy na stały rozwój i poprawę umiejętności obsługi klientów. Nasze zadania (zajmujemy się Organizowaniem cateringu) wykonujemy z przyjemnością i dbałością o dotrzymane terminy. Dlatego jeśli szukasz prawdziwych fachowców w branży, warto kontaktować się z nami. Jesteśmy gotowi podjąć z Tobą współpracę, ponieważ stawiamy dobro klienta na pierwszym miejscu.
Stawiamy przed sobą wysokie i ambitne cele. Przede wszystkim jest to wzrost pozycji naszej firmy na rynku regionalnym i ogólnopolskim. Wpłynie to nie tylko na wyjątkowo dobre postrzeganie naszego przedsiębiorstwa, ale również na zwiększanie zakresu usług i wychodzenie naprzeciw nowym, potrzebom klientów. Kiedy to wszystko osiągniemy, będziemy pewni że dobrze wykonujemy swoją pracę oraz że klienci ją doceniają.
Argumentów, które przemawiają za mini przekąskami jest mnóstwo. Tak, jak wskazaliśmy w części wstępnej do naszego artykułu – ich sporządzenie nie jest czasochłonne, poza tym warto też mieć na uwadze to, że świetnie się one prezentują, umożliwiają przygotowania bardziej różnorodnego menu, a dodatkowo, po prostu, można skosztować je szybko, nie tracąc czasu. Nie jest więc zaskakującym to, że mini dania, zwane mianem „finger food” (lub „finger foods”), powiększają swoje grono zwolenników. Opłacałoby się im przyjrzeć bliżej – szczególnie, że ich definicja wcale nie jest powszechnie znana.
Określenie „finger food” nawiązuje, upraszczając, do małych rozmiarów dania, które można spożywać za pomocą rąk. Tak skonstruowana definicja jest jednak dość problematyczna, gdyż odnosi się także do jedzenia w stylu „fast food” oraz „street food” - bardzo rzadko zaliczanych do przekąsek, o których tu mowa. Na potrzeby niniejszego tekstu użyjemy więc z definicji, używanej w Polsce, ponieważ jest ona najbardziej właściwa - „finger food” to nic innego, jak dania „na jeden kęs” (lub też na dwa). Chodzi o to, żeby można było jeść w sposób szybki oraz wygodny, „przy okazji”, nie brudząc przy tym ubrania oraz nie tracąc na tę czynność zbyt wiele czasu. Ma być smacznie, prosto oraz bezproblemowo.
KIEDY WARTO WYBRAĆ FINGER FOOD? No właśnie, skoro mowa o kulturze jedzenia „finger food”, warto przemyśleć, kiedy takie właśnie patenty są odpowiednim rozwiązaniem. Błędem jest twierdzenie, iż są to przekąski, spożywane w trakcie przemieszczania się z jednego punktu do drugiego – wtedy bowiem mowa o daniach typu „street food” i „fast food”, o czym wspominaliśmy we wcześniejszym akapicie. Raczej są to smakołyki, które pojawić się mogą na konferencjach, spotkaniach biznesowych, rodzinnych przyjęciach, a nawet weselach, jako dodatek do głównych potraw. Zazwyczaj są one serwowane wtedy, kiedy jedzeniu towarzyszy rozmowa, nawiązywanie kontaktów lub też omawianie istotny spraw. Dzięki temu goście będą nasyceni, a ich uwaga nie będzie skoncentrowana wyłącznie na spożywaniu posiłku. I na koniec: co można zaliczyć do grupy „finger food”? Na pewno miniaturowe kanapki, chipsy z tortilli, sakiewki z ciasta francuskiego (z pysznym nadzieniem), tartinki, roladki z cukinii lub też krakersy z pastą warzywną. Co więcej, tego typu przystawki świetnie sprawdzą się na przykład podczas sylwestrowej imprezy!
Skontaktuj się już dziś!
Telefon: 695920817 i 691254039 E-mail: biuro@catering66.pl
Pracujemy od poniedziałku do niedzieli
w godzinach od 8mej do 18tej
Nasze zalety:
- Jedzenie najwyższej jakości
- Wysoka jakość obsługi
- Zróżnicowane oraz niepowtarzalne pod względem serwowanych posiłków menu
Głównym rejonem Polski, na którym działamy jest Pruszków, jak również całe województwo mazowieckie, a także okolice. Natomiast usługi świadczymy dla klientów z całej Polski, dlatego współpracę podejmiemy również z klientami z innych regionów.
W naszej ofercie znajdują się:
- Wykwalifikowani pracownicy pod kątem przyrządzania dań i ich serwisu
- Finger food, eko food, vege food, rustykalna kuchnia, kuchnia europejska i wiele więcej
- Organizujemy cateringi na różnorakie wydarzenia takie jak wesela, konferencje prasowe i spotkania biznesowe
Ostatnio zorganizowane przez nas cateringi:
Pruszków (Vege catering na spotakniu biznesowym), Warszawa Mokotów (Catering na kolacji), Pruszków (Zero Waste catering na imprezie biznesowej), Sierpc (Catering w plenerze), Sochaczew (Catering śniadaniowy), Sulejówek (Live cooking na evencie), Warszawa (Catering na konferencji firmowej), Piaseczno (Obsługa cateringu na spotkaniu biznesowej), Radom (Przerwa kawowa na spotkaniu naukowym), Pruszków (Catering smak pięciu kontynentów), Góra Kalwaria (Pełna obsługa cateringu), Ostrołęka (Obsługa cateringu weselnego), Siedlce (Catering na weselu w stodole), Płock (Eko Catering na przerwie kawowej), Garwolin (Catering teamtyczny), Pułtusk (Menu cateringowe), Grodzisk Mazowiecki (Obsługa cateringowa na konferencji), Warszawa (Obsługa cateringu na evencie), Węgrów (Catering na przerwie kawowej), Wyszków (Catering na pokazie mody)