Jesteś tutaj: Catering Warszawa Finger-food Catering Sochaczew

Finger-food Catering Sochaczew

Potrzebujesz cateringu w Sochaczewie? Dobrze się składa.

Nie zwlekaj, zadzwoń 695920817 i 691254039 czy wyślij do nas mejla biuro@catering66.pl i dowiedz się więcej.

O naszej firmie

Istniejemy na Mazowszu już od 2012 roku. Już od rozpoczęcia naszego istnienia bez przerwy rozwijamy się oraz podnosimy umiejętności związane z obsługą klienta. Nasze zadania (zajmujemy się Organizowaniem cateringu) wykonujemy z dbałością o szczegóły i przyjemnością. Z tego powodu jeżeli poszukujesz firmy która stawia na jakość, warto skontaktować się z nami. Uważamy, że to ważne aby słuchać swoich klientów i chętnie podejmiemy z Tobą współpracę.

695920817

Nasze cele zawsze są ambitne. Przede wszystkim jest to wzrost pozycji naszej firmy na rynku regionalnym i ogólnopolskim. Są to ambitne cele, dzięki którym będziemy łatwiej docierać do potencjalnych klientów i rozwiniemy naszą firmę na jeszcze wyższy poziom. W momencie osiągnięcia tych ambitnych celów, nadal chcemy dążyć do kolejnych większych rzeczy.

Przyczyn, które przemawiają za finger food jest mnóstwo. Tak, jak przedstawiliśmy w części wstępnej do niniejszego artykułu – ich ugotowanie nie jest trudne, poza tym warto też zwrócić uwagę na to, że świetnie się one prezentują, dają możliwość stworzenia bardziej różnorodnego menu, a dodatkowo, po prostu, można zjeść je szybko i wygodnie, niemal w biegu. Nie jest więc zaskakującym to, że przystawki tego rodzaju, ochrzczony mianem „finger food” (lub „finger foods”), zyskują coraz większe grono entuzjastów. Opłacałoby się im przyjrzeć bliżej – szczególnie, że ich definicja wcale nie jest taka oczywista.

Określenie „finger food” odnosi się, upraszczając, do drobych rozmiarów dania, które można spożywać przy pomocy rąk. Tak skonstruowana definicja jest jednak niezwykle problematyczna, ponieważ odwołuje się także do posiłków w stylu „fast food” i „street food” - bardzo rzadko zaliczanych do przekąsek, o których tu mowa. Na potrzeby niniejszego tekstu użyjemy więc z definicji, używanej w Polsce, ponieważ jest ona najbardziej trafna - „finger food” to nic innego, jak potrawy „na jeden kęs” (lub też na dwa). Chodzi o to, aby można było jeść w sposób szybki oraz wygodny, „przy okazji”, nie plamiąc przy tym ubrania i nie poświęcając tej czynności za dużo czasu. Ma być smacznie, prosto oraz bezproblemowo. 


KIEDY WARTO WYBRAĆ FINGER FOOD? No właśnie, skoro mowa o kulturze jedzenia „finger food”, warto przemyśleć, kiedy takie właśnie patenty są dobrym rozwiązaniem. Błędem jest uważanie, iż są to przekąski, spożywane podczas przemieszczania się z jednego punktu do drugiego – wtedy bowiem mowa o daniach typu „street food” oraz „fast food”, o czym wspominaliśmy we wcześniejszym akapicie. Raczej są to smakołyki, które pojawić się mogą na konferencjach, spotkaniach biznesowych, rodzinnych przyjęciach, a nawet weselach, jako dodatek do głównych potraw. Powinny one być serwowane wtedy, kiedy jedzeniu towarzyszy rozmowa, nawiązywanie kontaktów lub też omawianie ważnych spraw. Wówczas goście będą nasyceni, a ich uwaga nie będzie skoncentrowana jedynie na spożywaniu posiłku. I na koniec: co można właściwie zaliczyć do grupy „finger food”? Na pewno miniaturowe kanapki, chipsy z tortilli, sakiewki z ciasta francuskiego (z pysznym nadzieniem), tartinki, roladki z cukinii lub też krakersy z pastą warzywną. Co więcej, tego typu przystawki świetnie sprawdzą się na przykład podczas sylwestrowej imprezy!

Zadzwoń 695920817 i 691254039 albo wyślij nam wiadomość biuro@catering66.pl
Pracujemy pon-niedz od 8 do 18

Czym się wyróżniamy?

    • Jedzenie najwyższej jakości
    • Wysoka jakość obsługi
    • Zróżnicowane oraz niepowtarzalne pod względem serwowanych posiłków menu

Główny obszar naszej działalności to Mazowsze, a w szczególności Sochaczew oraz okolice. Dlatego jeśli jesteś zainteresowany, zapoznaj się z ofertą i skontaktuj się niezwłocznie.

Czym się zajmujemy?

      • Finger food, eko food, vege food, rustykalna kuchnia, kuchnia europejska i wiele więcej
      • Wykwalifikowani pracownicy pod kątem przyrządzania dań i ich serwisu
      • Organizujemy cateringi na różnorakie wydarzenia takie jak wesela, konferencje prasowe i spotkania biznesowe

Działamy szybko i sprawnie w branży firm organizujących catering.

Ostatnie nasze realizacje:

Siedlce (Catering smak pięciu kontynentów), Grójec (Catering na weselu), Sochaczew (Eko Catering na weselu), Ostrów Mazowiecka (Catering na kolacji), Legionowo (Catering na pokazie mody), Sokołów Podlaski (Catering śniadaniowy), Mława (Catering biznesowy), Sochaczew (Menu cateringowe), Ożarów Mazowiecki (Catering na imprezie tematycznej), Warszawa (Zero Waste party catering), Żyrardów (Przerwa kawowa na spotkaniu tetralnym), Otwock (Catering na weselu w stodole), Sochaczew (Catering na przerwie kawowej), Warszawa Bemowo (Catering na świeżym powietrzu), Radom (Obsługa cateringu na imprezie firmowej), Warszawa Ursus (Obsługa cateringu na evencie), Płock (Vege catering na spotakniu biznesowym), Zielonka (Obsługa cateringowa na konferencji), Sulejówek (Pełna obsługa cateringu), Warszawa Wawer (Live cooking na evencie)

Przedsiębiorca uzyskał subwencje finansową w ramach programu rządowego. ,,Tarcza Finansowa 2.0 polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i średnich Firm” udzieloną przez PFR SA.