Jesteś tutaj: Catering Warszawa Finger-food Catering Warszawa

Finger-food Catering Warszawa

Potrzebujesz cateringu w Warszawie? Jesteśmy po to żeby Ci pomóc.

Przeczytaj naszą ofertę i zostań naszym kolejnym klientem.

Krótko o nas

Jesteśmy już na rynku 8 lat. Od tego czasu wciąż rozwijamy nasze umiejętności i działamy tak aby nasz klient był zawsze usatysfakcjonowany. Na co dzień pracujemy nad Organizowaniem cateringu. Wszystko co robimy robimy z pasją i dbałością o szczegóły. Między innymi z tego powodu jeżeli poszukujesz firmy która zawsze daje z siebie wszystko, najlepiej kontaktować się z nami. To dobrze że trafiłeś na naszą stronę - już za chwilę możesz zostać naszym kolejnym zadowolonym klientem.

695920817

Stawiamy przed sobą wysokie i ambitne cele. Jednym z najważniejszych naszych celów jest to, aby być pierwszym wyborem naszych klientów, kiedykolwiek będą potrzebować pomocy. Mimo iż nie należy to do łatwych, będziemy starać się do tego dążyć pomimo trudności i dużej konkurencji na rynku. Kiedy to wszystko osiągniemy, będziemy pewni że dobrze wykonujemy swoją pracę oraz że klienci ją doceniają.

Względów, które przemawiają za mini przekąskami jest mnóstwo. Tak, jak przedstawiliśmy w części wstępnej do niniejszego artykułu – ich skomponowanie nie jest trudne, poza tym warto też mieć na uwadze to, że świetnie się one prezentują, dają możliwość stworzenia niepowtarzalnego menu, a dodatkowo, po prostu, można skonsumować je w szybki sposób, nie tracąc czasu. Nic więc dziwnego, że mini dania, ochrzczony mianem „finger food” (lub „finger foods”), zyskują coraz większe grono entuzjastów. Opłaca się im przyjrzeć bliżej – szczególnie, że ich definicja wcale nie jest taka oczywista.

Określenie „finger food” nawiązuje, ujmując rzecz w skrócie, do drobych rozmiarów dania, które można spożywać przy pomocy rąk. Tak przedstawiona definicja jest jednak niezwykle problematyczna, ponieważ odnosi się także do posiłków w stylu „fast food” i „street food” - zazwyczaj niezaliczanych do przekąsek, o których tu mowa. Na potrzeby niniejszego tekstu skorzystamy więc z definicji, używanej w Polsce, gdyż jest ona najbardziej precyzyjna - „finger food” to nic innego, jak dania „na jeden kęs” (lub też na dwa). Zamysł polega na tym, żeby można było jeść w sposób szybki, „przy okazji”, nie brudząc przy tym ubrania i nie tracąc na tę czynność zbyt wiele czasu. Ma być smacznie, prosto oraz wygodnie.

KIEDY WARTO WYBRAĆ FINGER FOOD? No właśnie, skoro mowa o kulturze jedzenia „finger food”, warto przemyśleć, kiedy takie właśnie patenty są dobrym rozwiązaniem. Wysoce niewskazane jest uważanie, że są to przekąski, spożywane podczas przemieszczania się z jednego punktu do drugiego – wtedy bowiem mowa o jedzeniu typu „street food” i „fast food”, o czym wspominaliśmy we wcześniejszym akapicie. Raczej są to smakołyki, które można spotkać na konferencjach, spotkaniach biznesowych, rodzinnych przyjęciach, a nawet weselach, jako dodatek do głównych potraw. Zazwyczaj są one serwowane wtedy, gdy jedzeniu towarzyszy rozmowa, nawiązywanie kontaktów lub też omawianie spraw biznesowych. Wówczas goście będą nasyceni, a ich uwaga nie będzie skupiona jedynie na spożywaniu posiłku. I na koniec: co można właściwie zaliczyć do grupy „finger food”? Na pewno miniaturowe kanapki, chipsy z tortilli, sakiewki z ciasta francuskiego (z pysznym nadzieniem), tartinki, roladki z cukinii lub też krakersy z pastą warzywną. Co więcej, tego typu przystawki świetnie sprawdzą się na przykład podczas sylwestrowej imprezy!

Skontaktuj się teraz!
Tel. 695920817 i 691254039 E-mail: biuro@catering66.pl
Pracujemy pon-niedz
w godzinach od 8:00 do 18:00

Nasze zalety:

    • Jedzenie najwyższej jakości
    • Wysoka jakość obsługi
    • Zróżnicowane oraz niepowtarzalne pod względem serwowanych posiłków menu

Głównym rejonem Polski, na którym działamy jest Warszawa, jak również całe województwo mazowieckie, a także okolice. Dlatego jeśli jesteś zainteresowany, zapoznaj się z ofertą i skontaktuj się niezwłocznie.

W naszej ofercie znajdują się:

      • Finger food, eko food, vege food, rustykalna kuchnia, kuchnia europejska i wiele więcej
      • Wykwalifikowani pracownicy pod każdym względem
      • Organizujemy cateringi na różnorakie wydarzenia takie jak wesela, konferencje prasowe i spotkania biznesowe

Ostatnie nasze realizacje:

Sochaczew (Catering na weselu), Góra Kalwaria (Obsługa cateringowa na konferencji), Józefów (Live cooking na evencie), Grójec (Catering na spotkaniu prasowym), Radom (Pełna obsługa cateringu), Wyszków (Vege catering na kolacji biznesowej), Warszawa (Rustykalne menu cateringowe), Płock (Eventowa obsługa cateringu), Sierpc (Catering na kolacji), Szydłowiec (Przerwa kawowa na wykładzie uniwersyteckim), Gostynin (Catering firmowy), Siedlce (Catering na pokazie mody), Grodzisk Mazowiecki (Catering na weselu w stodole), Otwock (Catering na świeżym powietrzu), Legionowo (Catering smak pięciu kontynentów), Warszawa Praga-Południe (Catering na przerwie kawowej), Warszawa Ursus (Obsługa cateringu na konferencji biznesowej), Warszawa (Eko Catering na weselu), Warszawa Rembertów (Catering teamtyczny), Warszawa Bemowo (Zero Waste catering na imprezie biznesowej)

Przedsiębiorca uzyskał subwencje finansową w ramach programu rządowego. ,,Tarcza Finansowa 2.0 polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i średnich Firm” udzieloną przez PFR SA.