Jesteś tutaj: Catering Warszawa Finger-food Catering Warszawa Mokotów

Finger-food Catering Warszawa Mokotów

Poszukujesz cateringu w dzielnicy Warszawa Mokotów? Możemy Ci pomóc.

Zadzwoń do nas 695920817 i 691254039 czy wyślij mejla biuro@catering66.pl i dowiedz się więcej!

O naszej firmie

Istniejemy na polskim rynku już od 2012 roku. Od samego początku naszej działalności stawiamy na stały rozwój, a także doskonalenie jakości obsługi klienta. Nasze zadania (zajmujemy się Organizowaniem cateringu) wykonujemy z dbałością o szczegóły i zaangażowaniem. Dzięki takim działaniom, zawsze można liczyć na naszą pomoc. Uważamy, że to ważne aby słuchać swoich klientów i chętnie podejmiemy z Tobą współpracę.

695920817

Nasze cele zawsze są ambitne. Jednym z najważniejszych naszych celów jest to, aby być pierwszym wyborem naszych klientów, kiedykolwiek będą potrzebować pomocy. Są to ambitne cele, dzięki którym będziemy łatwiej docierać do potencjalnych klientów i rozwiniemy naszą firmę na jeszcze wyższy poziom. Gdy to wszystko uda się osiągnąć będziemy wiedzieć, że jesteśmy doceniani przez naszych klientów.

Podstaw, które przemawiają za finger food jest naprawdę sporo. Tak, jak wskazaliśmy we wstępie do niniejszego artykułu – ich sporządzenie nie jest skomplikowane, poza tym warto też dodać, że świetnie się one prezentują, umożliwiają zaplanowania ciekawszego menu, a dodatkowo, po prostu, można zjeść je szybko, nie tracąc czasu. Nic więc dziwnego, że przystawki tego rodzaju, nazywane mianem „finger food” (lub „finger foods”), powiększają swoje grono wielbicieli. Należałoby się im przyjrzeć bliżej – zważywszy, że ich definicja wcale nie jest powszechnie znana.

Określenie „finger food” odwołuje się, upraszczając, do małych rozmiarów dania, które można spożywać za pomocą rąk. Tak skonstruowana definicja jest jednak problematyczna, ponieważ odnosi się także do jedzenia w stylu „fast food” oraz „street food” - bardzo rzadko zaliczanych do przekąsek, o których tu mowa. Na potrzeby niniejszego tekstu użyjemy więc z definicji, która przyjęła się w Polsce, gdyż jest ona najbardziej precyzyjna - „finger food” to nic innego, jak potrawy „na jeden kęs” (lub też na dwa). Chodzi o to, żeby można było jeść je szybko i wygodnie, „przy okazji”, nie plamiąc przy tym ubrania i nie poświęcając tej czynności zbyt wiele czasu. Ma być smacznie, prosto i bezproblemowo.

KIEDY WARTO WYBRAĆ FINGER FOOD? No właśnie, skoro mowa o kulturze jedzenia „finger food”, warto przemyśleć, kiedy takie właśnie patenty są odpowiednim rozwiązaniem. Wysoce niewskazane jest twierdzenie, że są to przekąski, spożywane w trakcie przemieszczania się z jednego punktu do drugiego – wtedy bowiem mowa o jedzeniu typu „street food” oraz „fast food”, o czym wspominaliśmy we wcześniejszym akapicie. Raczej są to smakołyki, które można spotkać na konferencjach, spotkaniach biznesowych, rodzinnych przyjęciach, a nawet weselach, jako dodatek do głównych potraw. Zazwyczaj są one serwowane wtedy, kiedy jedzeniu towarzyszy rozmowa, nawiązywanie kontaktów lub też omawianie spraw biznesowych. Wówczas goście będą nasyceni, a ich uwaga nie będzie skupiona wyłącznie na spożywaniu posiłku. I na koniec: co można właściwie zaliczyć do grupy „finger food”? Na pewno miniaturowe kanapki, chipsy z tortilli, sakiewki z ciasta francuskiego (z pysznym nadzieniem), tartinki, roladki z cukinii lub też krakersy z pastą warzywną. Co więcej, tego typu przystawki świetnie sprawdzą się na przykład podczas sylwestrowej imprezy!

Czym się wyróżniamy?

    • Jedzenie najwyższej jakości
    • Wysoka jakość obsługi
    • Zróżnicowane oraz niepowtarzalne pod względem serwowanych posiłków menu

Głównym obszarem naszej działalności jest województwo mazowieckie, Warszawa Mokotów oraz okoliczne miasta i miejscowości. Dlatego jeśli jesteś zainteresowany, zapoznaj się z ofertą i skontaktuj się niezwłocznie.

Czym się zajmujemy?

      • Organizujemy cateringi na różnorakie wydarzenia takie jak wesela, konferencje prasowe i spotkania biznesowe
      • Wykwalifikowani pracownicy pod każdym względem
      • Finger food, eko food, vege food, rustykalna kuchnia, kuchnia europejska i wiele więcej

Ostatnie nasze realizacje:

Warszawa (Catering na kolacji), Ostrów Mazowiecka (Catering na weselu w stodole), Warszawa Mokotów (Pełna obsługa cateringu), Józefów (Obsługa cateringu na konferencji biznesowej), Grodzisk Mazowiecki (Catering teamtyczny), Garwolin (Catering smak pięciu kontynentów), Pułtusk (Zero Waste party catering), Siedlce (Catering na śniadaniu prasowym), Góra Kalwaria (Eko Catering na weselu), Radom (Obsługa cateringu na evencie), Warszawa Śródmieście (Plener catering), Ciechanów (Rustykalne menu cateringowe), Warszawa Ursynów (Catering na konferencji firmowej), Węgrów (Przerwa kawowa na spotkaniu tetralnym), Sochaczew (Live cooking na evencie), Warszawa (Catering weselny), Warszawa Mokotów (Obsługa cateringowa na konferencji), Kozienice (Catering na przerwie kawowej), Płock (Vege catering na spotakniu biznesowym), Ostrołęka (Catering na pokazie mody)

Przedsiębiorca uzyskał subwencje finansową w ramach programu rządowego. ,,Tarcza Finansowa 2.0 polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i średnich Firm” udzieloną przez PFR SA.